Kuorotellen Katselmus 30.3.2019 – lippuja saatavilla nyt!

Kuorotellen katselmus järjestetään 30.3. Helsingin Jollaksessa, Jollas89-hotellissa (Jollaksentie 89, 00850 Helsinki). Katselmus on avoin kaikille viihdyttävää rytmimusiikkia tuottaville kuorotyypeille ja lauluyhtyeille.

Katselmuksessa mukana tänä vuonna: Sorja, Sointu, Escappella, Ramona, Herttoniemen sointu ja Diskantti.

• Kuorotellen Katselmus klo: 14-17
  •  Iltajuhla klo: 18 ->
    • Kiertopalkintojen ja sertifikaattien jako
    • Jokainen kuoro pääsee vielä kerran esittämään tuomariston heille valitseman kappaleen
    • Karaoke ja mukavaa yhdessäoloa!
  • Ennen tapahtuman alkua klo: 12-13 Viihdekuoroliiton sääntömääräinen kevätkokous – Tervetuloa kaikki Viihdekuoroliittoon kuuluvien kuorojen jäsenet!

Tule mukaan vuoden svengaavimpaan tapahtumaan, jossa kuorot tapaavat toisiaan ja saavat arvovaltaiselta tuomaristolta arvokasta palautetta, hauskoja iltajuhlia unohtamatta. 😉

Liput 5 €. Lippuja etukäteen; viihdekuoroliitto.tapahtumiin.fi tai ovelta. Voit myös kokeilla onneasi voittaa liput itsellesi ja ystävällesi osallistumalla kilpailuun Facebookissa.