Kuoroviihteellä-bileet Apollo live clubilla – haku on auki!

Marraskuusta 2017 alkunsa saanut ja vuosittain, nyt jo neljättä kertaa, järjestettävä Kuoroviihteellä-bileet tulee taas!

Suuren suosion vuoksi Viihdekuoroliitto järjestää tänäkin syksynä, jo perinteiseksi muodostuneen Kuoroviihteellä-tapahtuman. Paikkana toimii jälleen Apollo Live Club Helsingissä ja aika on perjantai 2.10.2020!

Kutsumme nyt kuorot vetämään omat parhaat 15 minuutin bilesettinsä ja bailaamaan rytmisen kuoromusiikin tahtiin upeissa puitteissa.

Hae mukaan täyttämällä virallinen hakulomake viimeistään 16.8.2020 mennessä! Mutta ole nopea; suosio on kasvanut huimasti vuosi vuodelta ja mukaan mahtuu vain rajoitettu määrä kuoroja!

Viihdekuoroliitto valitsee mukaan pääsevät kuorot ja ilmoittaa tapahtuman muistakin yksityiskohdista hakuajan päättymisen jälkeen.

Tule mukaan mahtavaan kuorojen kohtaamiseen, jossa rytmi- ja viihdemusiikin keinoin tehdään yhdessä unohtumaton show!